Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Visste ni att….

jag började bygga upp mitt första hus när jag var 17 år gammal….

Året var 2012 då jag och min dåvarande pojkvän / fästman köpte ett hus som vart totalt sönderfallet. Vi byggde upp detta från grunden! Det var nog det absolut värsta jag har gjort i hela mitt liv. Det körde vår relation i botten totalt och vi separerade kort efter huset kändes någorlunda färdigt för vi kunde inte hantera varandra efter tre års kaos och kris. MEN – gud vad det gav mig erfarenhet, kunskap och viljan till att faktiskt få bygga mitt eget hus en dag. Där jag ska bo, låta barnen växa upp och må bra. Men det dröjer ju givetvis. Huset nedan vart ett skal av ytterväggar, och det enda som stod kvar vart ytterdörren

Inlägg i samarbete med byggshop.se

Huset blev givetvis färdigt, och fyfan vad det kostade både tid och pengar att få ihop det. Detta vart ju då samtidigt som jag gick gymnasiet, det var väldigt tungt och stressigt.


Att välja bygghandel mitt i allt renoveringskaos är inte det lättaste men det man söker är ju kvalité till bästa pris, och då kan man välja att handla på BYGGSHOP.

Där kan du få tag i det mesta du behöver under en renovering, uppfräschning eller vad du nu än gör.. Det är jätteviktigt att tänka smart, så besök då deras hemsida om du behöver något i fortsättningen !! ♥


 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is