Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Veckorna går för långsamt…

bara för man börjar närma sig slutet!

Jag är så seg här hemma så vi kommer knappt ut för att flytta bilen denna veckan, allt går så långtsamt och jag är så trött.. Alltså så otroligt trött och mina reserver ligger lågt. 44/60 lägsta. Så jag äter järn men det tar ju sin tid innan de höjs upp rejält. Dessa 10 sista veckorna kommer gå så långsamt. Jag vill kräks på det.

Jag har enligt beräkningarna 88 dagar kvar men enligt magkänslan ca 70-78 dagar kvar max. Lite mer än två månader alltså. Det rör mig inte ryggen, jag hade utan problem kunnat föda barn imorgon men fan för denna väntan. Man går och är orolig, rör de sig som de ska, för man inte känt något på en kvart? L är väldigt aktiv i magen alltid, därför blir man väldigt skeptisk, som idag när han är lite lugnare, men jag har lyssnat massor på honom och fått rejäla sparkar tillbaka på respons, han sover gott där inne men gör sina helomvändningar och jag litar på magkänslan.

Mitt illmående har kommit smygande tillbaka denna veckan, alltså kräkillamående. Riktigt så det kramar i halsen. Men än ingenting och jag tror det är för det pressar uppåt nu och lillebror ligger OFTA väldigt högt och trycker mot magsäcken.

Vi har bara varit hemma idag, kört en runda och sen hem igen. Vi har lagat god middag, ätit ihop och bara myst. Nu börjar vi närma oss kvällen och hans dejt med pappa blev inställd pga förkylning. Så vi gosar ner oss i soffan med en film och lite frukt ♥

Har både smärtsamma och extremt starka sammandragningar idag som dessutom ilat lite neråt…. Vilket skrämmer mig, men sen måste jag tänka på att lilleman börjar bli rätt stor där inne, och när de väl kramar åt honom och allt annat så blir de rätt tajt. Med en förstoppad mage så gör tarmarna bakom också ont, de är värst… Fy vilken smärta de kan bli!

Jag hoppas ni haft en bra vecka so far. Hade velat veta om ni vill läsa om något mer? Något annat på bloggen? Fått en del tips på instagram, men de flesta av er tycker om mitt upplägg som det är nu ♥Som ni ser ovan så längtar jag absolut mest efter blå himmel. Det hade räckt. Med lite blå himmel, helst 30 grader och extremt strålande sol också, men blå himmel….. ååh….


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is