Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Vecka 30

MAX 10 veckor kvar, helst 8

och just nu känns allting precis lika dant som förra veckan, och säkert förra veckan igen. Ända skillnaden är väl att jag får fötter, knän och rumpor upptryckta i halsen, in under revben, han är galet aktiv och jag hoppas innerligt han fortsätter vara det.

Halsbrännan har ändå lugnat sig, men får några rejäla uppstötningar. Förstoppningen är en gnutta bättre, för han verkar ha flyttat upp en våning, moxalole räddar mig under järnperioden nu. Järn är KRIG för magen. Ush. Foglossningen är KAOS och därför tar vi dagen som den kommer idag, för promenerandet på Väla igår gjorde sitt.

Jag har gått upp hela 11 vackra kilon och vill spy på det för jag är inte färdig än, kommer säkert sluta på +15 eller nåt och jag får väl se det positivt. Jag mår ju rätt bra rent allmänt om de inte vore för krämporna.

Annars, 36 cm som rör sig. Stanna minst 5 veckor till, men max 10, helst 8… Så är jag nöjd ♥


 


NG-BABY, FÄRG & FORM, NEWBIE & EMMALJUNGA ♥ Isak protesterade kraftigt när jag föreslog att han skulle prova lägga sig, ”men mamma, de bebis vagn, liten, isak stor!” – ja, jo… Isak har blivit stor….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *