Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

VECKA 27 – BLEKFIS

NJUTER!

Jag och Lillebror har gått in i vecka 27. Vi har exakt 97 dagar kvar till beräknad ankomst. Helt underbart. Jag börjar må bra. Jag mår inte illa, halsbrännan har varit lite bättre sista dagarna och jag har lite mer energi. Kan vara för jag sover SÅ GOTT! Ett stort orosmoment vart hur kommer mötet med Tysons nya familj vara, hur kommer allt att gå. Jag lovar att ge er ett inlägg om hur allting gick… SÅ OTROLIGT SMÄRTSAMT!!! Men av någon anledning nu känner jag sådant lugn, över att det är över… Lovar ge er alla känslor och detaljer kring hans flytt under dagen ♥

Vi mår bra idag, vi sov till närmre 8 imorse och har gosat hela morgonen. Vi har absolut ingenting mer än ett par telefonsamtal inplanerade idag. Lite jobb och lite lekplatsbus. Hoppas innerligt vi får tid till läkaren igen snart till Isak så han kan återgå till dagmamman utan oro för att magen ska balla ur totalt!!!!

Hoppas innerligt ni haft en sååå fin helg! Kram på er så länge!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is