Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Vårt Hem

En liten visning från vår fina lägenhet….

Såhär bor vi. Väldigt enkelt. Väldigt litet. Men väldigt fint. Vi trivs väldigt bra och givetvis fick Lillebrors vagga vara med på ett hörn, som förresten är från BABY DAN – ANGEL.


Ja, soffhörnan i lägenheten är superfin och mysig när leksakerna är undanplockade, men det är småbarnsliv, ett småbarnshem. Här är leksaker, överallt, hela tiden och det gör ingenting. Dem får gärna vara med på bild. Bilder och tavlor från Desenio. Världens bästa sida för posters i alla former och för allas smak.

Lillebrors vagga, BABY DAN ANGEL – utan suflett för den var superful och kommer bara vara i vägen!

Disken intill köket, gör helheten mer öppen och luftig. tycker om det väldigt mycket!

Här är vår Oas. Sovrummet. Det är de bästa rummet i hela lägenheten. Här spenderas så många lugna timmar och vi sover så gott tillsammans här inne.

Köksdelen, från en vinkel. Den andra vinkeln får ni inte se för där är DISK!

 

Så bor vi, jag ska försöka bli lite bättre på det där med bilder på saker och ting, visa upp. Detaljer osv. Badrummet är jättefint förresten, ska visa det med! En annan dag, när där är städat!


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is