Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Vardagliga mutor

Isak min Isak….

Efter vredesutbrottet på citygross tidigare idag så somnade ju denna herre väldigt gott – ja jo, men vaknade upp på precis samma humör och testar denna mammas tålamod till tusen. Jag har en vecka kvar att rasta min hund, Tyson, innan han flyttar till ny familj för att det ska underlätta för oss båda – Isak vägrar vagnen, vägrar gå och slänger sig på marken likt en rabiessmittad väderkvarn stel och arg mitt ute i 0 grader Celsius, för han vill inte gå med vovven – nä men vi har två alternativ, antingen går vi med vovven eller så skiter han inne. Och det har mamman ingen större lust till då den jävla doften sitter i flera timmar efteråt, och en mamma med halsbränna, uppstötningar och visst illamående slipper gärna det!

SÅ – mutor….

Såhär har dem senaste veckorna sett ut när vi ska rasta hunden, vilket är tre – fyra gånger om dagen ungefär. Han vill inte. Och vill han inte gå, så vill han inte gå för han inte får hålla i vovven själv…. Ja, jo shobalo va…. En dobermann på 45 kilo i ena änden av kopplet och en tvååring på 13 kilo i andra… Försvarslöst om situationen är framme.

 

PADDAN. I. VAGNEN.

Fungerar varje gång.

Vet ni varför de är extra bra, för Isak tror att han kan kolla hela rundan, men WIFI dör när vi kommer utanför dörren och ipaden är svart svart. TRÅKIGT. Men utmärkt.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Arkiv

Is