Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Vad ni ville veta om mig

Här kommer frågorna och svaren –

 1. Vad jobbade jag med innan jag blev sjukskriven / Jag jobbade som handledare och hade hand om unga missbrukare med psykiska följdsjukdomar som t.ex. schizofreni. Har dock sagt upp mig. Kommer inte gå tillbaka. 
 2. Vad hände med pappan till barnet i magen? // JAG lämnade mitt ex. OM det är pappan till bebis i magen vet jag inte än. Han hade exakt samma beteende som Isaks pappa och lever idag exakt lika dant som Isaks pappa. Jag kände detta tidigt och livet vart inte i närheten utav så perfekt som det verkade utåt. Vi hade det INTE bra. JAG hade det INTE bra.
 3. Vad har du för implantat och var opererade du dem, vad kostade det? // Mina bröst – Jag har implantat av modellen ALLERGAN NATRELLE SUPERSOFT ULTRA HIGH PROFILE 560cc. Jag opererade mig på BELLAKLINIKEN – kirurg Johan Nordqvist. Operationen kostade 42.000 kronor + 500 kronor konsultation. Alltså 42.500 kronor. 
 4. Hur har dina bröst reagerat på två graviditeter? // Efter Isak såg dem bättre ut än vad dem gjorde innan. Väldigt fina. Väldigt fasta. Men det är träningens förtjänst och jag kommer ju givetvis göra samma för kroppen efter denna graviditeten. Jätteviktigt för mig att känna mig fin, snygg och ordentlig. Det som skett, det enda som skett förutom att dem nu växt med både hormoner och mjölk är att jag fått bristningar på undersidan och på sidan. Men det är ingenting som bekommer mig. Det tonas ut när dem drar ihop sig sedan och då har jag trots allt både skapat, burit & matat två barn – OCH NEJ, amningen påverkas ej! 
 5. Vad är din absolut största rädsla i livet? // Kräk. Jag är mer rädd för magsjuka och kräkningar än vad jag är för att lämna detta jordliv. Emetofobi. Obehandlad. Dock har den blivit lite bättre sedan jag blev ensam och har varit tvungen ta hand om Isaks själv. Rädslan ligger i att själv bli sjuk och behöva kräks. 
 6. Hur lång är du? // 168 centimeter
 7. Hur mycket väger du? // 63 kilo nu, men i vanliga fall som ogravid ca 52-53 kilo. 
 8. Hur många gånger har du flyttat? // Hemifrån och till sambo, hem igen, till inneboende, till hem igen, till hus, till min syster, till lägenhet…. Och detta sedan 2013…..
 9. Vilken är din favoritgenre film/serie? // Thriller, action, kriminal
 10. Vad ser du hos din framtida partner? // Förmodligen det dem flesta vill se, lojalitet, ärlighet, men framförallt lugn och ro, trygghet utan vrede och utbrott. Roligt, äventyrligt. Ser just nu inte ens varken ork eller lust att tänka på den biten. 
 11. Vem är din favoritmänniska? // Förutom Isak – Min mamma. Alla dagar i veckan. 
 12. Ångrar du något riktigt riktigt mycket, vad? // Jag ångrar att jag varit så trångsynd och godhjärtad att jag trott på fel människor alldeles alldeles för länge och kämpat för hårt för personer som absolut inte förtjänat det. 
 13. Vad är ditt drömjobb/yrke? // Helt ärligt vill jag skola om mig, läsa juridik och eller till socionom, eventuellt beteendevetare av något slag. Intressant när man mött människor. Men, vill arbeta med att hjälpa, familjer / och i familjen då barnen. För att deras livssituation ska bli så bra som möjligt. 
 14. Hur orkar man ha ett liv som kretsar kring social media och försöka vara något man egentligen inte är? // Hur orkar man vara så fantastiskt fascinerad över någon annans liv så man ändå går in och lägger tid och energi på att kommentera denne personens liv. Jag har supermycket fritid. Isak leker jättemycket. Lägenheten är oftast i toppskick. Och social media är superbra och superkul, jag har träffat och mött så många nya underbara människor så det finns inte, så många man aldrig ens träffat, eller behöver träffa för att känna att man faktiskt känner varandra. 
 15. HAR DU NÅGON FETISH? // Oj. Fråga vad du vill tog folk visst på allvar. Ja det har jag. Men det är varken ha grimma eller suga på stortå, slicka hälar, eller onanera i bagageluckor. Lite neutralare än så. Men den finns. Det lär ju han – min sk. framtida partner få uppleva, inte ni….. 
 16. Vad står det i dina tre senaste konversationer på messenger? // Oj… Vad ni är nyfikna på mitt mest privata, men jag ska ge er… *Drack Isak multivitamin hos farmor & farfar? //  * 🙁  //  *Och nä det betyder inte att jag tycker om dig mindre….
 17. Har du någon gång haft något bereoende av något slag?  // Ja, det har jag. Cigaretter. Rökning. Det är det absolut enda jag brukat och någonsin kommer att bruka. Har aldrig rört och kommer aldrig röra något som kategoriseras som droger. Har aldrig haft något annat beroende. 
 18. Du har väldigt fin bil, vad jag sett på instagram, vad är det för en, vad kostar den och är du nöjd med den till två barn? // Jag kör en Volvo XC60 – 2012, D5 / Diesel. Den drar runt 0.8 stadskörning, runt 05 långkörning. Kostade 200.000 kronor inköp. Värd varenda krona. Älskar den helhjärtat. Rymlig och stabil, trygg och säker. Isak älskar att man sitter högre än vanligt, det gör jag också. Lagom familjebil. 
 19. Vad är du mest rädd för med att vara ensamstående med två väldigt små barn? // Helt ärligt är jag nog inte rädd för något rent generellt. Jag har en rädsla att inte räcka till men jag vet att jag kommer ha mycket hjälp från min familj, som kommer avlasta. Dessa tankarna tog över igårkväll och jag tänkte ge er mina åsikter och tankar om detta i ett separat inlägg, hur jag mentalt förbereder mig för två små barn, ensam. utan någon annan. räcker kärleken till?
 20. Vad ska lillebror heta? Vad har du för tankar kring amningen ska du amma honom? Hur känns allt, mår du så bra egentligen? // BabyL ska heta något som börjar på L, tänk om det kommer ut en bebis som inte alls passar till namnet? gud vad jobbigt jag får det då…… Jag ska amma om jag kan och om allt fungerar, Det fungerade inte bra med isak för han blev inte mätt – gav upp efter två månaders vakna dygn med amning vart 20 minut. Jag var slut! Jag gör samma försök, fungerar det inte så pressar jag inte fram det. Det känns jättebra att jag ska få en liten minimänniska till, det är ju min bebis herregud, och nä, jag har aldrig påstått att jag mår SUPERBRA eller något liknande som ens gör att du behöver använda ordet ”egentligen” – för jag har aldrig sagt något om att jag mår så bra……. Jag mår precis som en vanlig människa, gravid, trött, tankspridd, orolig, trött, trött, trött, förvirrad…. Känner nog inte att jag mår mycket sämre än alla andra, jag är ensam – jag har själv valt detta, och jag trivs jättebra såhär – fast det är känsligt!!

De flesta frågor var totalt ur kontroll. Fy skäms på er som kan fråga sådant. De flesta frågor har kommit via facebook & instagram. Ärliga raka frågor. Det svarar jag på.

Jag sollade bort massor, vad vill ni veta, hur mina trosor luktar också? Fan skärp er…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is