Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Vad leker Isak med?

Isaks Favorit

Jag är sådär super skeptisk till leksaker och allt vad det heter och framför allt skärmtid… Tv’n är på här hemma i princip 24 timmar om dygnet men skulle aldrig tillåta att han sitter häckad framför tv’n alla dessa timmar vi är hemma. Jag tycker att barn ska leka, med gubbar, dockor, lego och bilar, maskiner, grävare och allt sånt för att utveckla deras fantasi och stimulera sig på ett annat vis. Jag är inte uppväxt sådär, helt ärligt så är jag uppväxt med LEGO, Brio Tågbana och liknande. För det är LEK. Stimulerande LEK.

Jag lät Isak sitta med ipaden idag när jag gick in i duschen, kommer ut lite senare och går o kollar vad han gör… Jo, för det första vad är det för människor i vår värld som laddar upp dessa filmer på youtube och tacka gudarna för att isak själv säger – nej fy, äckligt…. och byter, när dem springer och skjuter zombies osv, jag har liksom aldrig tillåtit dem att lägga ut filmer på mig…. (ha ha ha)

Så, Isaks favorit som jag introducerat är LEGO. Han kan sitta med sitt lego i timmar! Han bygger, allt möjligt, han fantiserar, leker med både gubbar och djur och får verkligen in fantasin i den stunden han sitter. Han är så duktig och bjuder även in sina maskiner till leken och legogubbarna hoppar in i maskinerna, kör o välter eller gräver i de övriga legot… Han får liksom in en riktig lek, där det händer någonting och han anstränger sig, koncentrerar sig och jag stör honom aldrig när han sitter så, det är bra för barn att få leka i fred. Ibland leker vi ihop, och då bygger vi lite mer avancerade saker tillsammans och sen får han äran att riva alltihop igen….

På Klossbutiken kan man köpa mängder med olika sorters lego och de lego Isak leker med som är väl anpassat för hans ålder är LEGO DUPLO. 

Helt otroligt bra priser på sidan ovan och jag rekommenderar sidan till er som har legoälskande barn. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is