Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Update Baby L #1

Planering & Inköp

Redan i början av graviditeten visste jag hur jag ville ha allting för jag gjorde rätt med Isak. Och vad som är rätt och fel avgör man själv.

Jag började i tid.

  1. Vagnvalet har varit mitt största bekymmer. Jag har en Bugaboo Donkey Duo som jag är så glad att jag inte fick såld när jag hade den ute – äh, den behöver ju inte jag…. tji fick jag och den kommer nog va min räddning de dagar Isak bråkar. Så, en Bugaboo Donkey Duo – världens skitvagn och en EMMALJUNGA NXT90 – världens bästa vagn! Kommer ett separat inlägg med en recension om Emmaljungan.
  2. Kläder, NEWBIE. 44-56 är färdigt. Kommer visa er de plagg jag väljer att packa ner i BB-väskan.
  3. Skötbord, babynest, vagga, babysitter, bärsele, bärsjal, andningslarm och babyvakt är färdigt. Kommer recensera bärsele och bärsjal också.

Babyskydd till bilen – givetvis ett BESAFE IZI GO MODULAR. Kan berätta mer om det också.

 

Det var dem viktigaste inköpen. Givetvis saker till mig. Amningsbh, linne, inlägg, salvor, krämer osv.

Har ni något ni absolut inte kunde klara er utan första tiden? Något som var er högra hand i jobbiga situationer? Kommer ju vara ensam och alla hjälpmedel är välkomna!

——————————————–

Förlossningsplanering o tankar kring förlossningen kommer i nästa inlägg……..

En kommentar till Update Baby L #1

  • Lina skriver:

    Jag har varit i princip själv med båda mina barn pga att mannen jobbat på vårt hus, men jag hade aldrig klarat mig utan babysittern och selen de första tre månaderna! Lillasyster satt nästan mer i babysittern än i min famn, hon trivdes såå bra där och gav mig fria händer till storasyster och allt annat som skulle fixas med vardagssysslor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Arkiv

Is