Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Tisdagsbestyr…

Jag hatar måste-saker!

Jag kan ju dock säg, att en fördel med Tysons flytt är för en rätt så annars manisk inredare / städare att HÄR ÄR RENT (!!) Lägenheten är ren och doftar gott, inte bara hundhår ÖVERALLT (!!) Se nu inte de som ett – wow är hon sjuk i huvudet eller,

jag menar bara att här är rent, och för en med extrem foglossning och ont så är det jätteskönt att slippa dammsuga varje dag och våttorka varannan… Den enda fördelen jag kan se just nu!

Isak är på bajsturné i lägenheten och har haft videosamtal med pappa medan han flyttade sina maskiner. ASKUL tycker Isak.

Kaffe och lite mer morgongos innan jag sätter igång och ringer några samtal. Kommunen, försäkringsbolag, och det är så tråkigt! Jag hatar detta med att behöva sitta i telefonkö, vänta på att få prata med någon!

Sen blir det en sväng till banken också ska vi leta upp lite sladdar, jag behöver en längre till min telefon om kvällarna för att min axel inte ska växa fast i bröstkorgen för man ligger jätteknepigt när sladden är för kort och uttaget känns 10 meter från sängen. Isak behöver en ny sladd till sin padda, undra varför…. Kan va knäckt?

Vi får ta och göra lite frukost.
Återkommer sedan med ett önskeinlägg om HBTQ….
GLÖM INTE GÅ IN PÅ FACEBOOK OCH GILLA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!
KRAM på er ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is