Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Tisdag i sitt esse

och vardagen ser lika dan ut…..

och jag är så uttråkad om dagarna fast jag vet att jag inte borde. Hela morgonen har jag legat här nu, eller ja sedan 07.00 och haft rejält kraftiga sammandragningar. Det är så obehagligt. Ändå rycker det i alla kroppsdelar och jag vill hitta på något, åka iväg, gå i skogen, göra saker för Isaks skull fast jag vet att han uppskattar tiden lika mycket hemma och i lugn och ro så vill jag ge honom det men jag orkar och kan knappt!!!

#världenssämstamamma

Samvetet sviktar. 

Jag känner ju mig okej, men jag vet att ju mer jag gör dagtid desto mer får jag lida på kvällen / natten. Smärtor och värkar. Jag är inte ens höggravid. Jag är smidig och enkel, rör mig bra när jag rör mig och känner mig inte begränsad i något…

Förutom hjärnan. Så förvirrad och tankspridd och har avverkat ännu en, vad jag trodde var en fin människa från mitt liv ♥ Man måste ta bort negativ energi eller saker som riskerar att inte bli bra. Jag har också hällt hela paketet med sockerbitar i min kaffekopp istället för i sockerskålen som jag skulle fylla på imorse. Jag dricker än en gång ändå kaffet kallt för jag ligger bara o pysslar med allt annat….. AVNJUT DITT KAFFE HANNAH.

DAGEN – hur ser den ut?
Vi tar den som den kommer men vi ska iallafall köra ut en liten sväng nu på förmiddagen. Vart vi landar, har vi ingen aning om. Ibland är de skönt att bara köra o titta och se vad vi finner ♥

Ha en bra dag så länge, gör dig gärna hörd!!
och gå gärna in på ——-> facebook <———- och gilla min sida så missar du inga uppdaterinar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is