Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Tio Minus och Frusna Fingrar

Morgonpromenad till Lekplatsen

Vi började dagen med en tur till mamma/mormor, vi begav oss på den kallaste promenaden detta året. Fy för tusan vad det bet i mina ben. Men Isak vart iallafall välklädd och fick en timmes promenad med ett stopp på lekplatsen.

 Hormonellt påverkad idag också, ja. Något. Förbannat trött. Energislukande att vakna så otroligt många gånger per natt, kissa, dricka, kissa, dricka, ligger fel, bebis JÄTTEVAKEN och känner som han åker en 34 centimeter stor slangbella inne i magen. Helt normalt.

Kvällen till ära blev lugn, vi lagade och åt middag hemma hos mina föräldrar i eftermiddags, körde hem i väntan på att Isaks pappa skulle komma o umgås lite. Det blev 2 timmar av enbart diskussioner och bråk på en iallafall lugn nivå med en relativt lugn ton för att Isak inte skulle förstå riktigt. Kändes inte alls bra. Inte alls. Men jag vill, jag vill så gärna att det ska fungera. Och bara bita ihop, trycka in vartenda graviditetshormon från utbrott och ilska, vrede… Jag håller igen, så in i bomben för att inte få psykos när det blir så, för jag vill det ska fungera, och jag vill dem ska ha massa tid tillsammans – på Isaks villkor, i Isaks tempo.

Annars är vi både mätta, trötta, nybadade och inte alls pepp ikväll.
Jag har fått nån form av värmevallningar, ansiktet bränner på mig, blir svettig, SÅ SVETTIG, kallsvettig, varmsvettig, allt…. Det är så jobbigt och ansiktet blir illrött och brännhett… Från att ha frusit mig genom hela graviditeten så är jag nu jättekänslig, på alla typer av temperaturer, det är fruktansvärt. Fryser som en gnu när de är kallt och svettas som om de vore klimateriet när det blir lite för varmt….

Till och med fått sänka elementet i sovrummet och då är de illa….

Förmodligen tillväxten som talar, hormonrus. Mellan vecka 28-32 är det tydligen en väldig ökning i kroppen igen. Och de känns.

Så, vi lägger oss och myser nu, med fönstret lite på glänt…

Godnatt Vänner ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *