Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Till min blivande 3 åring

SOVRUM med stort S

Om jag inte får lägenheten jag hoppas på nu, som jag ansökt om och bett om rakt ut så kommer mitt sovrum bestå av sängar.
Isak sover idag i spjälsäng, men han älskar den men nu tycker jag han börjar bli för lång. Så nu är det dags för ny säng till min stora kille så kan lillebror ta spjälsängen ♥

Oavsett om han får eget rum eller inte så SKA hans sovdel i hans rum vara lugn och harmonisk. Jordnära färger och ett behagligt intrygg för ögonen när han somnar. Det är jätteviktigt för mig! Sängkläder och mycket mysiga färger med mycket textiler, mattor, filtar, ååh…. Hoppas verkligen dem tillhandahåller mig lägenheten, så vi får lite bättre med plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is