Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Tankar / Vecka 29

mat mat mat…..

Som jag och Jennifer, min fina vän diskuterade tidigare – fan för denna ständiga hunger och detta sötsug. Det tar dö på mig. Konstant sugen på något och hungrig varannan timme. Det är mitt absolut största bekymmer just nu.. Vikten, viktångest, behöva tänka på det ens, skamligt men man är väl skadad sedan tidigare, tur man får något fint utav alla kilon.

Foglossningen är bättre, men långt ifrån bra och har blivit mer tyngd och mer tryck, alltså mer strålningssmärta, mer ischas, benen somnar, domnar lite, bäckenet är totalt kaos på mig. Annars är själva foglossningssmärtan bättre, men den har ändrat karaktär, jag är lugnare, och gör inte lika mycket, går inte lika mycket och håller inte samma tempo som innan, därav problem nr 1, vikten… haha, ser ni ett samband?

Tröttheten är ett faktum, lillebror håller liv i magen dygnet runt och jag har inte ro i kroppen till att vila dagtid, sover jättedåligt natten med ungefär 4 uppvak per natt, jättejobbigt och utmattande. Är det inte bebis som håller mig vaken, så drömmer Isak, eller så drömmer jag, eller så är det halsbränna – eller ska jag kissa 3 ggr, helt otroligt…. Men, kroppen ställer ju automatiskt in sig på mindre sömn nu inför lillebrors ankomst. Och det är ju bra, för jag klarar ju vardagen perfekt.

Mitt största problem är ju värkarna, dem är så otroligt intensiva och det är ju pga dem jag fått ändra tempo i vardagen, och när jag ändrade tempo blev foglossningen bättre och vikten sämre – SAMBAND???????

Örk, klarar inte ens en runda i affären utan 3-4 stopp med rejält starka värkar som måste andas genom. Det är jättejobbigt och energikrävande.

Positivt, så är ALLTING färdigt. Det enda som nu ska göras är att sätta väskorna i min mammas bil och installera bilstolen i min egne bil. Sen är allting klart. Allt är tvättat, bäddat, inlagd, handlat och fixat. ALLT ÄR KLART.

Jag är lugn inför förlossningen, ska påbörja mitt förlossningsbrev.. Hur vill jag ha det? Svårt? Att säg – jag vill ha det precis som jag hade det med Isak. Punkt slut. Ska gå igenom mina önskemål inför förlossningen i eget inlägg, hur man skriver sitt förlossningsbrev på bästa sätt för att få sin vilja hörd.


Jag har tyvärr ingen magbild än, ni får vänta till imorgon.
Nu ska jag natta min prins ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *