Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

T I L L H E M M E T

Inredning ;

Allt det stora i möbelväg är ju färdigt, men igår tog vi en tur och handlade hem lite av det som gör huset till ett hem. Lite små inredningsdetaljer, lite ljuslyktor, små skyltar, burkar av olika slag och allt i härligt vitt. Eftersom vi flyttar in den 1 April alltså mitt i påskfirandet så kunde jag inte motstå dem söta små ägg med rustikt lyster, 10 stycken i olika färg och form fick följa med hem.

11081742_415083548652600_97760386_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is