Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

sunday funday

F U L L S P Ä C K A T

2zzzL9m5W2yMTThQZN7qYVu6H7BAwJ-dsbSdKvsCZ74_t7pDrEpOQRPKm4aFKvL-mp1aDb4sxyLf3Ptg01H2j84Vhrr5nWO_gzQMRvHzk1eI3ZiYTi7_DQcNnzHn3JIsM (2)

Bjuder på några gamla godingar från bodouirfotograferingen med fotograf; Malin Andersson

———————————————————-

Dagen idag har varit fullspäckad med supertråkiga aktiviteter. Vi har städat huset, vi har tvättat undan lite, lagat kålpudding, ätit kålpudding, vi har också kört och lämnat ett släp hos min pappa, pratat lite med mina föräldrar, handlat lite godis och lite nödvändigheter.

Annars, så väntar en dusch. T håller just nu på att mata Isak så jag ska springa in i duschen. Isak ska bada sen är det kväll.
Vilket innebär, film chips och dippa i sängen. Sista dagen på onyttigheterna – för Thomas del. Jag äter knappt onyttigheter. Så himla sött! – Så, nu är de strikta direktiv från blivande frun hans.

Btw; vi har redan bestämt plats till bröllopet – vilket blir en hemlighet. Vi måste boka i tid nämligen. Så vi måste bestämma ett datum. Känner pressen.

/ Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is