Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Rökning & Snusning i småbarnsfamiljer

Min Syn på Allt…

Jag har aldrig någonsin varit den som bryr mig man röker eller snusar i småbarnsfamiljer, men jag är extremt anti det hela om man är gravid, ammar eller går med barnvagn. Försöka undvika det i närheten utav barn är väl det absolut minsta man kan göra dels för att minska deras intresse för det, förstå att det är farligt, minska deras vilja för att prova det i framtiden. Men, är det bara rökningen som spelar så stor roll för småbarn? Jag tror snusningen har spelar lika stor roll och snusningen är inte alls bra för en gravid kvinna då moderkakan påverkas så otroligt. När jag väntade Isak vägrade Isaks pappa sluta snusa ihop med att jag slutade röka – två månader innan jag blev gravid. Han såg inte det som samma sak. Nä, hans snusning påverkar inte min bebis i magen. Tacka gudarna för det, för det finns taskiga bilder och studier på hur den gravida magen påverkas av snusningen.

Men, oavsett så är det en extrem ekonomisk fråga – och snusbolaget säljer de mesta till väldigt bra pris. Det gäller ju att alltid göra det val som passar en själv bra och många slutar aldrig snusa eller röka bara för att man väntar barn….

Fråga mig, jag hade sambo som rökade ihop med mig när jag blev gravid nu, eftersom denna människa saknade disciplin så blev de svårare för mig också, jag var känslig och arg och trivdes inte heller i min tillvaro och slutade därför inte röka förrän i vecka 20. Det är bara 6 veckor sedan. Jag har gjort det, jag har slutat – jag lyckades, när jag isolerade mig med Isak en vecka! EN VECKA, tog det att avsluta de som kan förstöra ens liv. EN VECKA!!!! Jag hade extremt dåligt tålamod och mådde så kass, Men eftersom jag var så påverkad av allt annat i mitt mående så märkte jag knappt någon skillnad och idag klandrar jag och eller dömer inte dem som röker, oavsett barn eller ej – men de frestar mig inte……

Jag luktar såååå gott!!!
Parfymen, schampo, balsam, lotion, allting bibehåller ju sin doft.. Helt underbart…

Gör det som känns bäst för DIG!
ingen annan. du ska må bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is