Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

RECEPT á la Hannah

Krämig Pasta

Jag modifierade ett recept av Jamie Oliver för ett tag sedan, okej.. sådär, 7 år sedan som har följt med mig genom alla åren. Jag ÄLSKAR maträtten och har mixtrat med den så många gånger för att hitta det perfekta. Oavsett vilket, så vill jag dela med mig av det för många av er tyckte det såg väldigt gott ut på instagram. Fast det ser ut som ett uppkast av gårdagens bakfylla på bild nummer två.

Pappardelle Pasta – helt paket
Koka upp enligt anvisningar.

Bryn och stek till
3 paket bacon 

Tillsätt Ett knippe sparris, smådelat i baconet
Salta och peppra lite – inte så noga.

När de brynt upp i fina färger tillsätt 6 dl cream fraiche
låt bubbla ut tillsammans med bacon och sparris, rör om noga.

Tillsätt sist Permesanost i baconblandningen, antingen pulver, hyvlad eller vad som tilltalar – jag föredrar hyvlad. Rör om väl!

Sedan väljer du själv om du vill äta baconsåsen vid sidan av pastan, eller så gör du som jag – häller ner hela stekpannan med baconblandning i pastakastrullen och låter det bli en god pastarätt. Till de äter jag tomat.

GOTT GOTT GOTT!!!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *