Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Pinvärkar & Bricanyl

Gårdagens adrenalinkick och oroskräkningar…

Iförrgår när kvällen kröp på fick jag en ljus ljus ljus rosa flytning, absolut ingenting som ens oroade mig eller gjorde mig nervös. Jag är totalt blodfylld där nere och slemhinnorna är rejält sköra. En litet blodkärl kan brista och blöda ut lite. De vart ju inget färskblod så jag ringde inte ens förlossningen. De enda jag hade koll på vart ju givetvis att det inte kom mer. Och det gjorde det inte.

Sov sådär natten till igår men vart orolig i kroppen och började få en molvärk i ländryggen. Som inte släppte. Brydde mig inte förrän jag märkte att jag inte kunde sitta eller ligga bekvämt utan att de värkte i ryggen. Åkte hem till mammi, foglossnignen vart värre än vanligt, gick på toaletten och en stor del av slemmisen har lossnat!!!

Därefter började min oro. Men jag vet ju den kan lossna i omgångar. Åkte hem o Isak fick vila middag. Ringde in till förlossningen för mina sammandragningar (förvärkar) ändrade karaktär, blev tätare, hårdare och ondare. De tryckte i ländryggen. Jag mådde konstigt illa, och kände mig inte alls kry. Dem bad mig komma in omedelbart. Höll på att spy ner bilen på vägen in, mådde så illa av oro. INTE ÄN. jag vill föda, och föder den dagen de krävs men fan inte än, det är alldeles för tidigt och lillebror kommer behöva massor utav vård och hjälp för att klara sig och nej, jag vill inte!

ALLA VÄRDEN VAR BRA! Inget fel på varken mig eller bebis och värkarna beror på att ja, jag har helt enkelt börjat mogna lite gran på grund utav spänningar och sammandragningarna börjar bli kraftigare och då mjuknar man upp lite. Invändigt med ultraljud såg tappen lång och fin ut, alltså ingen AKUT oro – men hon fick in fingerblomman och tappen vart mjuk, alltså påverkar mina värkar lite gran för att det kan börja hända något…

JAG HADE 8 VÄRKAR PÅ 20 MINUTER!!
Så pass starka att jag fick ringa på klockan och dem kom in, sen snabbt där efter kom barnmorskan med bricanylspruta, en större dos. Eftersom jag inte börjat utplåna tappen så fick jag ingen kortison, men dem sa också – du kan gå från totalt omogen till mogen på bara några timmar så ha koll på värkarna. TA DET LUGNT!

Där efter blev jag så stressad i kroppen, fått en dos innan och fick två doser med Isak. Man mår pyton. Hjärtklappning, stirrig, hela kroppen skakar, känns som kroppen springer maraton i sittande läge. Sprutan hjälpte, den plockade värkarna och jag fick åka hem igen.

Två timmar senare, hemma.. Började sammandragningarna öka igen, och nu är dem lika intensiva som igår, dock inga 8 på 20 minuter men täta, hårda och kraftiga. Jag försöker städa undan lite gran här hemma, men vilar mest. Middagen är i ugnen. Jag ber till högre makter – STANNA I MAGEN NÅGRA FÅ VECKOR TILL IALLAFALL SÅ ÄR DINA CHANSER SÅ MYCKET STÖRRE OCH BÄTTRE TILL EN MER DRÄGLIG START I LIVET! ♥


 


Men, se på min grabb. SÅ stor han börjar bli! Han ska bli storebror ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is