Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

På tal om ovetskap

Så finns det rätt mycket ni inte

Dagen har bestått av vila, jag har haft sådana otroliga värkar så storhandling på citygross var måttligt plågsamt med en tvååring som körde race i gångarna. Avled och brast i gråt när jag kom hem, fick i mig en kopp kaffe och en halv burk ben & Jerry. Nu är jag lite gladare, tagit lite tvätt, disk och städ så vi är klara.

Jag handlade det sista till förlossningsväskorna idag, dem är färdiga och står nu och väntar på att hoppa ut i min mammas bil. Som då kommer stå jour åt mig.

Natten, inatt var hemsk. Isak vart förstoppad igen. Och jag höll på att kravera. När han sätter sig upp och säger – mamma, dricka, kräks….

Dock kräkte han aldrig denna gången men natten var vaken, han var orolig och han hade ont i magen.

Så vi har vart på apoteket och storhandlat saker som kan hjälpa hans mage och nu skiter vi i allt som kan sega magen. Vi börjar prova utesluta mackorna, han får gröt varje morgon istället och minifom droppar för gasen. Jag fick agera rejält, då jag INTE ger honom KLYX så masserade jag, peppade honom, tempade lite, och vi ställde oss och tog i, han krystade så ögonen rann och han grät av smärta i rumpan. Ut kom där iaf ett par extremt små hårda tollar och vet ni vad, de är bättre än inget för nu rör det sig lite i magen och vi kan mjuka magen uppifrån. Utan en massa obehagliga läkemedel som skapar sån oro i magen!

jag är glad vi löste situationen ihop. Nu har vi myskväll till fullo. Isaks pappa kommer väl, kanske och umgås en liten stund om han håller vad han sagt – annars ska vi bara bara middag och äta massor av glass och apelsiner ❤️

———– >

På tal om kräk… jag vill ge er en lista med saker ni inte vet om mig. Men först, vill jag fråga er – och ni kan kommentera anonymt. VAD vill ni veta om MIG. Inte om mina ex. Inte om Isak. Tycker ni nyfikna jävlar frågar mer om mina ex än mig, det är fruktansvärda människor. Vill ni ha med dem att göra eller vill veta något om dem – fråga dem!

SÅ VAD VILL NI VETA OM MIG? Pinsamt eller skämmigt, eller obehagligt eller vad som helst. Jag svarar. På 20 frågor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is