Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Nutellamackor eller Skinksallad

Det var dagens alternativ till kvällsmat…

Och det blev skinksallad, som ändå inte åts av grabben idag så han ville ha glass och välling, som vi köpte mjölkfritt idag för att vara snäll mot magen ♥

Jisses så trött, imorgon är det dags att packa ihop alla sakerna inför Tysons flytt och det har varit så mycket denna veckan så jag knappt ens hunnit reflektera över att han faktiskt ska försvinna från mig. Vill inte ens tänka på det, för då blir det bara mycket mer smärtsamt. Så jag avstår och agerar kallt tills de hela är över sen får känslorna storma mig.

Imorgon väntas dessutom barnmorskebesök och veterinärbesök. Tycker det är så förbannat mysigt att gå till barnmorskan när man har en barnmorska man kan prata med som om det vore ens bästa vän. Man behöver inte hålla igen med något eller känna sig obekväm. Är så glad jag har henne, att maila och skriva till så fort jag känner mig orolig eller nervös över något.

  • Isak, mår så mycket bättre och hans energi märks av efter tre dagar i dvala. Han är hypad, och framförallt efter en middagsvila på 3 timmar…. Efter bajsen blev han sig själv igen och grabben kändes igen så vi åkte till affären och köpte en förstoppningspresent, det blev en lastbil med kran och stockar. Åt middag och sen gick vi in i affären och köpte karamellask. I skrivande stund står han och pratar med sig själv i spegeln.

Nu håller vi kväll, i SÄNGEN! och jag håller tummarna att jag fortfarande inte ska behöva bli magsjuk… När det är ens största fasa i livet så är det de enda tankarna riktas åt…

Ha en underbar kväll kära ni ♥

KRAM!


Tänk att jag snart har en sån här liten att snosa på, pussa på och gosa med!! Helt overkligt….

En kommentar till Nutellamackor eller Skinksallad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is