Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

Nikon D5300 / 18-55

M Y  C A M E R A

12575995_522135454614075_1423688836_n

Inköpt detta året. Jag kände att jag behövde en uppdatering efter att min Nikon D80 bytt ägare.

Inväntar en ny dator så jag kan arbeta ordentligt. Det blir en, HP Pavilion.

Alla bilder på bloggen kommer i fortsättningen ha varit fotograferade med denna kameran för att ni ska få ut så mycket av bilderna som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is