Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

NG BABY – SOVPÖL

Nöjd eller Inte Nöjd?


Jag kan inte bestämma mig. Om jag tycker om den eller inte. Jag trodde vid inköp att det skulle vara mer likt ett babynest. Men det är inget babynest. Det är mer en sovpöl. Den är ganska stor. Om Isak lägger sig i den, ja han fick plats…. Men han är rätt liten… Om han lägger sig med huvudet på kanten, så är de bara lite ben som sticker ut. Kan ju va rätt skönt för jag minns jag förbannade mig över att babynestet Isak hade blev litet så fort så jag tror det blir detta babynest i sängen och det andra överallt annars. Jag är ju fast besluten över att vilja ha L i vaggan, men samtidigt är jag faktiskt öppen för att verkligen få denna amningen till att fungera och då kommer det bli att han sover i nestet bredvid mig. Men inte samsova, aldrig någonsin att jag sover med bebis vid bröstet eller intill mig under natten. Det är absolut jättemysigt en liten stund på dagen eller på morgonen när man myssover, men natten måste jag få sova bra, och Isak fick aldrig samsova med mig på det viset, han sov i nestet med mig de första nätterna, sen i vagga bredvid mig (med andningslarm), vilket idag har resulterat i att han vägrar sova i min säng mer än nödvändigt och de gånger ni sett han i min säng är på morgonen, vid 5-6 kan jag lyfta över han i min säng för jag vill snosa på honom…….. Annars tvärvägrar han min säng och vill sova i sin egen och jag är så så så glad för det. Så nej, bebis ska också sova själv, enligt mig tror jag på teorin att man sover bättre. Sen får resten säg vad dem vill. Jag blir störd. Av ALLT ♥

Men det är fint iallafall. Väldigt fint. Designen är superfin och så bra att allt går att tvätta i maskin så man får bort alla kräkfläckar. Fast där lär ju va en del filtar i början, annars blir det ju jättestort till en minimänniska.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is