Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

Newbie Home Edition

 

Skynda Fynda!

NewbieHome

Tre beställningar fick jag lägga för att komma åt dem sakerna jag länge suktat efter till plutten.
3 Paket nappar, ett skötunderlägg, två korgar och två boxar i offwhite. Ska bli så kul att inreda I:s rum till sommaren. Tapetsera, måla, bygga, gå och pula så att allting är klart i tid, fantastiskt! – så… jag bara handlar nu, så jag har det jag verkligen vill ha när det väl är dags. Kommer säkerligen inse sen att jag har alldeles för mycket och behöver sälja av, men det gör ingenting. Bättre med för mycket än för lite. Plutten får allt…. mamma vill ha! Hihi ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is