Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

New in for MAMA

S H O P P I N G

321378-0095_5

Mamman har också fått lite nya vanliga kläder – inte bara odd molly, ett linne tre blusar, en tröja och två par skor. Ett par freddy till och en klänning ♥ Kommer visa mer när allt kommit.

När man fått tillbaka sin drömkropp är det helt plötsligt roligt med kläder igen. Man varken är eller känner sig som en flodhäst längre. Ska rensa ut lite gammalt imorgon och försöka göra mig av med.

/ Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is