Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

När hans planer kraschar

får mamman täcka upp….

Jag brukar aldrig berätta för Isak när eller var, för skulle det inte ske så vet han ingenting och behöver inte vara ledsen över något. Nu pratade dem dock i telefon både igår och i morse och han fick en massa falska förhoppningar om traktoråkning & pappabus. Dock ställde pappa in, utan någon anledning . Och jag får förklara för Isak med ren och skär ärlighet.

Dock gäller det för mig att vara snabb och visa han att mamma är här och kan va med dig, för mamma kan alltid vara med dig, jag vill alltid leka och busa med dig, och framförallt MYSA med dig och fast dagen idag sa nej till allt vad lek och bus hette i denna gravida hjärna så slutade det med lekplatsen, sen vidare till godisaffären, för att sen dra hemåt från kylan och sätta på en film och mysa ner oss med massa gott.

Vi har nu, byggt ihop samma sak, samma verktygsbord nog 7 eller 8 gånger och Isak fick nu så snällt fortsätta själv medan mamma röjer undan, tar disken och lagar lite havregrynsgröt…

Nu låter det ju som att det är dem enda gångerna jag hittar på något med Isak – så är ju inte fallet givetvis. Men har han förväntat sig något eller tror han ska något är det viktigare att bryta det och göra något som är mycket roligare. Och det Isak uppskattar mest är KONTAKT. Att man är med honom. Så på golvet eller var som. Bara man är lite med honom. Kommer och kramar honom. Vad som helst, så är han nöjd. Och de är jätteskönt. Det är så lite som gör dem små nöjda. Så synd att alla inte prioriterar lika..

Livrädd få detta problemet med bebis också. Att vara mamma är tufft nog, när man måste vara pappa också….. ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *