Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

Moonshiners och nyponsoppa

T O D A Y

10

Idag har vi haft en dag i lugnan ro. T har varit och lämnat släp, lämnat grejor som vi lånat sedan dopet och fixat och trixat. Jag har jobbat lite, haft lite mailkontakt och ett möte med en samarbetspartner. Gått igenom en redovisningspresentation för ett företag som vill arbeta med mig, fått lite gjort, på den administrativa fronten. Framkallat foton. Gjort dopkorten i Photoshop. Fått dem skickade till framkallning. Också har jag beställt en musmatta med ett foto på mina två favoriter, som jag kan använda när min nya dator anländer. Jag har också sovit, en timme.. ganska nyss faktiskt!

T står med Isak i köket och gör nyponsoppa, något av de enda jag kan äta. Annars har jag fått i mig lite mer näring idag men vitamintillskott börjar jag med imorgon – magen är skör. Så, nyponsoppa framför Moonshiners väntar.

Han är duktig; Min Thomas ♥

——————–

Imorgon väntas städning. En rejäl storstädning. R E J Ä L !

Jag hoppas ni har det bra, mår bra och unnar er något gott i helgen.
Va rädda om er och varandra.

/ Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is