Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Måndag, sega Måndag

Godmorgon eller Middag….?

Vi har varken somnat eller vaknat idag. Natten bestod av jämna uppvak av både mig och Isak. Han har hostat, snorat och besvärats av feber inatt och jag har bara varit allmänt orolig i själen. Så vi håller lite halvt sjukstuga fast vi nu mår rätt bra….

Vi är hemma idag, båda två och bara myser. Isak tog sin kudde och sa ”mamma, nu jag sova vila midda” – ja, de var klockan 10. Han sover än. Jag lovade mig själv att också sova, för att inte vara så himla kinkig hela dagen men det tyckte definitivt inte lillebror och har givit ifrån sig de mest obehagliga rörelser man kan i dessa veckorna, han rör sig mycket och hårt och jag har väldigt mycket sammandragningar så funderar på att åka in för koll i eftermiddag.

Får se hur de artar sig, dem gör inte ont eller är obehagliga men absolut starka och täta. Och föda i vecka 26 är ju totalt uteslutet. Så bättre ta det säkra före det osäkra.

Morgonen för övrigt började med bråk. Det var väntat såhär en måndagsmorgon och nog därav oron i kroppen i natt. Försöker kompromissa och komma överens men får mest hugg emot mig och backar då totalt.

Kan knappt tänka på det bara för hungern är i vägen, såååå hungrig. Hela tiden. Men äter inte hela tiden (!!) Ett tag tänkte jag ge upp, men jag ska ge er en bekännelse en dag, kanske idag…. Jag tänkte iallafall ge er ett inlägg om hur min kropp påverkats av graviditet nummer 2 snart, är väldigt spännande att se hur kroppen påverkas, utvecklas och ja, i vissa fall rent av förstörs… kanske kommer bekännelsen med i de inlägget! ✨

Tills dess, dvs om nån timme. Ha en fortsatt underbar måndag – glöm inte kika in för de kommer mer…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is