Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

mjölkläckage…..

med en tvååring….

Kroppen sa ifrån idag, lägenheten ser värre ut än vad den gjorde imorse, men Isak har iallafall haft kul! Mamman har legat med frossa, svidande ögon, orolig mage, allt de där som hör en influensa till men hon är rent av DÖDSTRÖTT och då mår hon så. Jag pratar om mig själv i andra person för just nu önska jag var några ljusår bort idag. Bara få stänga av lite gran. Isak har lekt, absolut men till största delen av dagen bara bråkat och skrikit på mig.

Jag fick nog, tog alla hans verktyg och satte han i badet, jag satte mig själv bredvid. Där satt vi i 1,5 timme och på denna stunden fick jag lite spänningar i brösten så pressade lite, så rann det ut mjölk. Till Isaks största förvåning, ” MAMMA MJÖLK ” sa han, ”Ja, Isak det är bebisens välling” Han drog sitt finger över de o smakade, men spottade o fräste o sa ”fyf*n, Ja, mamma, bebis välling”

Nu i efterhand, ligger han i sängen och försöker pressa ut mjölk från sina egna små tuttisar och sa nyligen ganska plötsligt ”mamma, isak ingen välling sina boppar” – så fick man ju förklara lite försynt att det bara är flickor som har det, så man kan mata bebisen. Jag kan bara precis föreställa mig hur många frågor lilleman kommer han när lillebror kommer, jisses….

Vi har ätit havregryndgröt, mackor med nutella, och bara slöfisat hela dagen.


Min lille spillefink. Nu ska vi gosa ner oss i sängen med popcorn och jag ska läsa lite och Isak ser film. Imorgon väntas sockerbelastning ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *