Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

mammaträning

F I T M O M

12558759_1697869340492231_2116677891_n

Jag är nu nere på min drömvikt, 53.0 kilo. Det tog 5.5 månader. Jag äter inte mycket, men heller inte lite. Jag äter sparsamt. Jag äter inget godis, bara popcorn. Helst varje kväll. Men aldrig godis, eller chips, inte heller kakor eller andra onyttigheter. Alltså; precis som innan och under graviditeten är sötsaker precis lika äckligt som tidigare.

Jag äter frukost varje morgon (!!) – vilket är plus i kanten, jag försöker få i mig någon form av lunch, fortf svårt att äta så tätt inpå varandra. Men, jag äter rejält med kvällsmat. En timme efter varje frukost gör jag 50 knäböj och 50 situps. Efter varje kvällsmat går jag ut och går ca 5 kilometer med hund, man och bebis. Genomsnitt 6000 steg, medelhastighet på 4.50 km/h. Hyfsat nöjd. Konditionen är superdålig men jag kämpar hårt för att nå dit jag var innan olycka och graviditet. Jag kämpar hårt för att nå min drömkropp. Jag har fått tillbaka mina abs, och dem syns. Dem är hårda och starka, även uthålliga. Benen börjar kännas stabilare – nacken är än lika svag som tidigare….. och skapar otrolig obalans i hela systemet, den orsakar huvudvärk, spänningar i bakhuvud, i käkar, axlar, övre rygg och skuldror – vilket i sin tur orsakar sämre sömn och trötthet…. men, jag ger mig inte! – jag ska tillbaka. Och det kommer ta sin lilla tid i o m Isak inte kan följa med på gymmet, Isak är alldeles för medveten och för uppmärksamhetskrävande, och mina gympass på 1,5 timme hade tråkat ut han way to much för att mitt tålamod inte ska brista så börjar jag hemma / Thomas är hemma 17.00 varje dag, än så länge och så länge det är så, så vill jag gärna spendera dem timmarna med honom också – som familj, inte bara rymma iväg så fort han anländer…. Älskar han alldeles för mycket för det.; och får låta gymmet komma sen…. Jag är iallafall igång!

————————————————————

Till kvällsmat blev det en lätt kycklinggryta med pasta och tomat. Fantastiskt gott.

Nyduschad och nöjd, nu ska vi låta timmen passera ganska så fort så Isak får välling och hopp i säng. Sen kommer jag nog knockas ganska hårt; förbannat trött!

Kram ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is