Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Magen Vecka 29

Baby L is growing so fast, mitt lilla frö…


Fröet. Det var de första jag kallade L i magen. Jag är jättenöjd med namnet jag valt. JÄTTENÖJD.

För övrigt så börjar jag känna mig rätt tung. Jag kan dock fortfarande sitta med benen uppe, sova på mage, klättra i och ur Isaks spjälsäng. Tycker de är rätt skillat för att vara i vecka 29, SNART 30 !!!

Jag bär honom lågt och enligt bm ligger huvudet ofta väldigt långt ner…. Snart räknar man inte veckor längre, utan dagar ♥


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *