Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Lite soltö

Och nytt upplägg med pappa

Äntligen kanske vi bara kan lägga ner och fokusera på det absolut viktigaste. Kanske kan han förstå, att detta är det viktigaste. Isak ska börja vara hos pappa varannan helg. Sista chansen och jag hoppas han tar tillvara på den. Att sluta bråka, sluta missbruka chanser, sluta med alla otrevlighet, så kanske vi också kan komma överens, som andra föräldrar. Så några dagar mitt i veckan, lite kvällar här för lek och mys, sedan åka med pappa hem varannan helg. Nu hoppas jag på detta – och ni hjälper mig! För fan om de ska klödda mer och Isak åter skall bli sviken!!!

Less på de. Och snart kommer lillebror, och då finns det en väldigt väldigt stor risk, för återfall till bråk och vårdnadstvist och då vill jag åtminstone ha en situation löst. Jag kämpar. Stenhårt!! För dessa grabbarna. Tänk om livet kunde gett lite tillbaka…..

– Isak vart alldeles exalterad, sova hos pappa. De är ju världens äventyr. Men mamma har ju tagit Isaks väska till lillebror. Så, vi fick helt enkelt köra och köpa en ny.

Och som Isak kallade den ”PAPPAVÄSKA” som han kan ha när han reser till och från pappa. Han älskar den, och är så mallig!

– vi tog ett stopp på Ica Maxi och givetvis Burger KING. Kändes nödvändigt och från och med nu ska denna mamma hålla igen lite. Börjar känna mig alldeles för illa till mods. Ni ska få en gravid-veckouppdatering ikväll men har lite annat att fixa först.

Lägger upp bilder här när jag sätter mig vid datorn. Hinner inte det nu, lägenheten är KAOS!

Kram på er så länge ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *