Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Lillebror

Såhär har graviditeten varit och såhär mår jag nu….

Att vara gravid när man mår sådär psykiskt är inte helt optimalt. Första veckorna av en graviditet är oftast väldigt krävande som de är redan och jag mådde så dåligt. Så otroligt dåligt mentalt på grund utav den relation jag satt fast i, som jag knappt vågade lämna för jag var livrädd att stå ensam med detta – Jag mådde även otroligt dåligt mentalt och psykiskt över allt problem och tjaffs jag har haft med Isaks pappa. Så rent generellt har jag inte mått så himla bra, och det är ingenting jag blottat. Jag har hängt ut situationen många gånger och fått kräka av mig till vänner, nära och kära.

SÅ, att då vara gravid samtidigt var horribelt. Jag mådde så dåligt första veckorna. Åt i princip ingenting. Hade jag kunnat hade jag sovit mig genom hela dygnet. Jag hade sovit gott. För jag vart så trött. Men, som för de flesta så övergick detta illamåendet i vecka 12-13 och jag kände mig okej. Fram till vecka 18, då smärtorna i bäckenet började komma. Jag visste det skulle ske tidigt men inte riktigt så tidigt. Iom jag har jag en bakomliggande skada i bäckenet, alltså en bäckenrotation efter en trafikolycka 2014 så drar hela bäckenet snett när de nu går ifrån varandra och jag är hundra procent sjukskriven och hemmagående för detta.

Nu är jag i vecka 25.

Jag har halsbränna och uppstötningar, äckliga sådana. Stark magsyra pga oregelbundna måltider för ett illamående som smått kommit tillbaka nu när bebis växer och rör sig mycket ovanför naveln. Jag är trött igen, men järnet ligger bra, Men nog bara allmänt utmattad pga allt som varit. Jag är väldigt väldigt glad, för de är först denna veckan som jag börjat må såhär och hade det inte varit för att jag egentligen är beordrad kryckor, ryggläge och total vila så mår jag oförskämt bra, jag hade dock önskat kunna göra mer om dagarna men jag har ju ingen tid att passa någonsin så jag har ju enligt er, och många andra – all tid i världen.


Vecka 21, Vecka 23/24 & Vecka 25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Arkiv

Is