Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

LIGGER NERE

Både jag och bloggen

Igårkväll när jag gick till sängs kände jag mig lugn, okej, nöjd, trött, okej – jävligt trött, trots allt 4 natten jag inte sovit okej alls, om ens något alls… och med känslan att äntligen ska vi sova gott…..

TJI FICK JAG! 01.00 hör jag MAMAMMMAAA, SÅÅÅÅÅ ONT MAGEN i panikskrik och jag flyger upp och ungen har lagt en brun liten spya i spjälsängen, han fick en skål snabbt som tusan och kräkte upp lite till. Jaha, vad gör jag nu. Ungen fick sitta på golvet medan jag tog exakt hela sängen och slängde in på 90 grader i tvättmaskinen. Sen ungen o skålen in på toaletten, duschade av honom allt syrligt klet, tvättade mig och toaletten med klorin, hela mig. Även ansiktet. Japp, jag är gravid men jag är också emetofob.

Bäddade upp med handdukar i soffan, filtar och kuddar, sen satte vi på en film. 01.00-05.30 låg vi vakna båda två, somnade till vid 06 och sov till 07.15. Sen fullt ös på den lille som om ingenting har hänt!!!!!!!! Medan mamman här hällt på att kravets av trötthet!!!

Dagen har bestått av att slumra i soffan, äta och sova, se film äta och sova. Det är nu i skrivande stund 18 timmar sedan han kräkte och jag känner att om det är magsjuka så borde det bryta ut på mig inatt…. eller nu, snart. Och med panik för kräkningar och vad de innebär så är jag inte så jättekaxig just nu… jag tar det som en magsjuka och håller oss totalt isolerade till lördag iaf… kan ju komma bakslag!

Därför får ni ingen uppdatering idag ✨

Återkommer imorgon om vi är bättre!

Kram så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is