Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Lejonmamman

Lördag 13/1-2018

Hej och välkommen hit igen, säger jag nog mest till mig själv som totalt glömt bort att jag ens hade en så bra och fin blogg. Dock har den fått vara med om lite utrensning, skulle nästan tro bloggen fått magsjuka såhär tids eftersom alla andra har det… Jag har tömt den helt på inlägg och liknande för att slippa se tillbaka på det som tidigare varit.

Känner du inte mig sedan tidigare så är jag Hannah, en ensamstående 23 årig mamma från en liten by mitt i Skåne. Jag har en son på 2,5 år nu, världens gosigaste och mest underbara lilla Isak. Jag har ensam vårdnad, heltidsboende hos mig och han tillhör mig. Något begränsat umgänge med fadern. En kamp jag haft i över 2 år och något ni säkert kommer få läsa en hel del om här. Jag utelämnar ingenting och det är något som både tär på och berör mig väldigt mycket.


Jag har haft en rejäl paus, men vet ni vad. Jag känner att det är dags att börja igen, och eftersom ISAK SKA BLI STOREBROR, till en lillebror, i APRIL. Så känns det som att tillfället är optimalt!

Sista tiden av graviditeten, mammaledigheten, ni får följa med mig på min ensamma resa med två små hjärtan.


Så, hoppas innerligt att ni vill följa mig och stannar hos mig!!

KRAM!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Arkiv

Is