Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

Låt mig förtydliga ;

K O M M E N T A R E R

11149147_424802244347397_1775611034_n

Jag vill bara förtydliga; Jag får alla era kommentarer, allihop. Men jag publicerar inte dem på bloggen. Det har jag aldrig gjort. Ibland händer det utav misstag men då brukar jag återställa det ganska snabbt igen.

Anledning? – jo, ni kommenterar till mig – inte till allmänheten. Och jag följer de, ni kan därför skriva precis vad tusan ni vill. Snällt som Elakt. Ni kan i princip vara vem ni vill – tyvärr – fegt. Men det kan ni. Alltså kan ni skriva vad ni vill under vilket namn och vilken identitet ni vill. Ännu fegare.

Men; All spam, all tråkighet, alla personangrepp raderas innan jag hunnit läsa klart. Jag sköter själv mina kommentarer, läser genom dem alla, men hot, hat och piss raderas illa kvickt. Så det är inte ens lönt för dig att försöka förlöjliga och kränka mig!

Bara onödigt.

P U S S 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is