Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

Kära tjejer, Definiera Komplex?

DU ÄR VACKER!

Jag har först nu insett hur otroligt mycket kroppen kan förändras på några veckor. Hur mycket man kan växa, gå upp i vikt, känna sig annorlunda. Jag har haft komplex, otroliga komplex som fått mig att sova på mage, för jag inte velat se mig själv avklädd. Jag har tränat för att bli smal, jag har också tränat för att bli stark. Två helt skilda saker. När jag tränade för att bli smal, förlorade jag det jag älskade mest på min kropp – det var straffen. Jag förlorade mina bröst. Som jag ett år senare opererade dit igen. Jag tränade för att bli stark, och mådde då bättre än någonsin, både psykiskt och fysiskt.

Det är okej, att vara missnöjd. Det är okej att förbättra. Det är hälsosamt att förändra. Att våga, att vara modig. Plastikkirurgi är okej. Men, att hålla koll på vart gränsen går – mellan hälsosam, mani och vansinne – det är den svåra biten – Var stark, stå upp för dig, va stolt över dig själv – du kan! , om du vill…

Jag gick från 55 kilo vältränad, slim, fit, asgrym och stark till gravid – förändringen som skedde i kroppen dem första månaderna fick mig att gråta. Men idag, anser jag mig vackrare än någonsin. Och det är inte graviditetens förtjänst, inte magen och inte bebisens – det är mitt psyke. Att jag är stark nog att acceptera mig själv som jag är och som jag ser ut.

Att förändra är okej, operationer är okej – så länge du vet vad du gör, så länge du gör det för din egen skull – inte för kränkande ord och internethat. Gör det för dig själv, gör allt för dig själv – LEV för din egen skull, ingen annans.

På bild nummer ett tränade jag för att vara stark, jag mådde bra kroppsligt och mentalt och så fort jag får grönt ljus efter förlossningen, ska jag tillbaka dit och då finns det inga som helt tvek i världen – inga andra måsten. På bild nummer två mår jag INTE bra kroppsligt. Dagliga smärtor, ligament, bäckenskador, ryggskador, nackskador, men jag känner mig vacker, kravfri och alldeles strålande.

Var rädd om dig! / Kärkek


11185645_431058647055090_513352103_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is