Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Jag kan ana syskonkärlek

Mina två prinsar, jag svämmar över av kärlek.

   

Han är så mammig. Och jag älskar det.


Vi har också busat ute i snön idag – Ser ni så blå himlen är, och vad jag önskade mig? Blå himmel…. Vi har njutit hela dagen ♥ Släppt in vartenda solstråle i lägenheten, öppnade upp och släppte in den friska krispiga luften och gick och frös, men de va så skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *