Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Jag har aldrig varit så tjock!

kunde jag sagt…men då ljuger jag!

För på förlossningen med Isak vägde jag mer än vad jag gör idag… Med Isak i magen gick jag upp totalt 13 kilo! Det är vad jag gått upp nu. Jag hade dock en bekvämare startvikt med Isak än med L för jag var väldigt urpumpad och liten nu när jag blev gravid. Ynka 53 kilo. Men, kroppen i sig har format sig ganska okej ändå, jag äter det jag vill äta men begränsar mig med det söta. Jag vägde 60 på inskrivningen med isak och 73 (!!) på förlossningen, när jag lämnade BB vägde jag 63. Efter 3 veckor vägde jag 55. Tog mig nån vecka att gå ner dem sista kilona till 53. Sen började jag om, åt upp mig och byggde upp kroppen med rätt sorts vikt.

Denna gången vägde jag 53 på inskrivningen, utmärglad och trött i kroppen – nu väger jag 65, det är 12 kilo upp på 30 veckor. Dock börjar aptiten minska igen, magen trycker uppåt och jag börjar känna mig rätt stor. Så det tar emot överallt. Suget efter saker börjar försvinna men kommer rätt plötsligt men de ligger inte i hela tiden.

Rumpan har dock fått sig lite kilon och det vart rätt bra, hoppas få behålla dem där så jag kan bygga upp lite riktig röv efter graviditeten! Men jag känner dessa sista veckorna nu att jag börjar lägga på vätska. De är väldigt obehagligt.

Såhär – ser jag ut, rätt blottat då detta är det mest obekväma för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is