Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

JAG GLÖMDE DET VIKTIGASTE!!

ANDNINGSLARMET

Jag förstår inte ens hur jag kunde glömma det, det är nog för det låg i väskan all redan och det är min räddning.

Jag hade inte andningslarm på Isak de första veckorna, men jag sov heller ingenting. SÅNT otroligt kontrollbehov och rädsla för PSD tog över och jag fick panik tillslut och köpte mig ett SNUSA HERO. Helt ofarligt för bebisen. INGEN strålning eller liknande som kan skada! Ett litet litet larm man fäster i blöjan på magen, som registrerar varje andetag. Så fort larmet mister kontakt, börjar de först viberera, sen tjuter det. Jag har dock ljud på, så vid varje andetag så piper de till lite lätt och jag hör alltså varje andetag. Så vaknar man till mitt i natten och ska kolla till bebis så behöver man inte röra bebis utan du hör varje litet andetag.

Kostar runt 900-1200 kronor i butik men räddade nog mitt liv. Jag sov ingenting. INGENTING, och hade då en sambo som inte vaknade och hjälpte till nattetid och har nu ingen sambo alla att fördela tiden med. Jag använde andningslarm på Isak i några månader, till det att han var rejält stark och kunde utan problem vända sig från mage till rygg och från rygg till mage utan problem, till de att kräk och liknande åkte ut genom att han vände huvudet, att han kunde lyfta huvudet starkt liggande på mage. Jag minns inte riktigt när det var, de är såååå individuellt! ♥ Man känner och märker när de är lagom att plocka bort, och sedan dess har jag aldrig varit orolig. Det räddade min spädbarnstid. Det finns mer avancerade varianter, men jag tyckte detta räckte gott och väl och köpte därför det igen!

Så är du orolig, VAR INTE OROLIG I ONÖDAN!!!

Larmet åker med in redan på BB så jag kan ta vara på all vila jag kan. I lugn och ro!

 


Bild från Google.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is