Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Isak min fina Isak

Min Älskade, stora Kärlek.

 


Vi skärmtidar lite innan läggdags, han tittar på lite traktorer, lite lastbilar men allra mest Vaianas låtar. Jag ligger här och uppdaterar er om allt som händer och sker, Men – lägg märke till, HANS NYA PYJAMAS….

Som de kliat i fingrarna efter den så så länge och äntligen köpte vi den. Isak blev glad men mamman blev gladast!!

Han är så fin, min lilla lintott. Han har till 150% ärlighet fått sin mammas hårfärg då jag är PLATINABLOND i botten. Men annars är han en väldigt väldigt din blandning av både mamma och pappa. Han har drag från oss båda, men ändå alldeles unik och perfekt!

Nu tutar vi ner i sängen helt och säger Godnatt – Imorgon kommer en del bekännelser!! ♥


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is