Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

i det enkla bor det vackra

och visst stämmer det?

 


Fotograf: Gisela Ackerup 


I ett frostigt Sverige, vid en liten sjö, i en liten by, stod jag ute på isen, tillsammans med min älskade son och förevigade denna tidsperiod i mitt liv ♥ Nu får lillebror komma när han vill för detta vart mitt sista moment innan jag godkänner en förlossning… ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is