Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Update Baby L #4

Baby L – vecka 26


Foglossning och Sammandragningar. 
Såhär ser iallafall min gravida kropp ut just nu. Foglossningen är fruktansvärd. Känner mig sådär vackert gravid trots att jag fram till nu skämts över min mage UTÅT, skämts över graviditeten UTÅT och att bära ett barn som inte har någon närvarande pappa. Att göra detta ensam. Nu går magen inte ens att undgå, den putar ut rejält och jag klappar på den överallt. Älskar ju min lilla L där inne mer än något annat i världen, nog bara situationen som gör att jag känner mig extremt obekväm.

Bebis; typ sådär 31 cm lång liten krabat som är överaktiv dygnets alla 24 timmar och i slutet av dagen känns de ibland som om magen är ett enda stort blåmärke på insidan. Hicka, många gånger om dagen. Reagerar massor på musik, på beröring och på Isaks röst. De två förstnämnda precis som när Isak låg i magen. Dem är så lika. Både till utseende och till rutin & sätt… Att man redan kan känna en känsla av band till bebisen, just de där att jag vet vem du är och vad du gör och hur du känner – ska bara bli så spännande att se om jag har rätt…. Om 90, Max 100 dagar får jag veta!

Annars, känslor? Hormonfylld och rätt känslig men börjar bli stabilare på vissa fronter. Jag fick ett givande telefonsamtal idag som gav mig en totalt annorlunda synvinkel på vissa människor vilket gör det så mycket enklare att bara höja huvudet och flina. Herregud att man aldrig någonsin slutar förvånas över människor och deras beteenden.

Kroppen i övrigt.

Inskrivningsvikt: 53 kilo kvällsvikt
Vikt Idag: 63 kilo kvällsvikt

10 kilo låter och känns väldigt mycket, men är rätt säker på att jag dragit på mig en hel del vätska sista veckorna för vikten kan skilja sig mellan 1-3 kilo / DAG! och det gör inte en normalvikt. Däremot kan vätskan påverka extremt.

Jag känner mig fin och vacker. Trots omständigheterna. Och det är det viktigaste. Längtar dock extremt efter att ha Lillebror L på utsidan av kroppen, storebror vid sidan om och en extremt tajt och vältränad kropp igen, så man kan glänsa lite som supermorsa. Ha ha.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is