Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Hemmagjord Lekmatta / Babykudde

Till dem allra minsta


Smidigt va? Jag är den som just nu inte vill lägga pengar på just de som inte kommer återanvändas och eller fylla funktion längre tid – som på ett babygym.

Här har vi Baby L’s myskudde, lekmatta, men mest ”ligga-precis-där-mamma-befinner-sig-kudde” som jag döpt den till. Jag kommer behöva det, i köket och överallt. Det är skönare för bebis än en babysitter tycker jag. Jag har babysitter också, men ligga o titta upp på stora världen, med lite fina saker bredvid sig, och tro mig – Isak kommer underhålla lillebror med alla sina  leksaker.

Isak fick prova den, och en liten kille på 13 kilo sjönk inte igenom mot golvet, alltså tillräckligt stoppad för att vara skön.

SÅ – detta här ovan är ett FIBERTÄCKE – från jysk – 100 kronor styck kostade det. Det är ett täcke till en 90 säng, alltså ett 150×200 täcke, som jag enbart vikt på mitten och stoppat ner i ett påslakan till SPJÄLSÄNGSTÄCKE – alltså, här – BY HERITAGE, 70×100 som jag hade hemma sedan tidigare.

Det blev PERFEKT. Det är lätt att bara vika ihop och lägga in i garderoben, lätt att tvätta i maskin, ta bort kräk och man behöver inte vara sådär superrädd om det.

Total kostnad för mig var 100 kronor och jag fick en lite mysigare lekmatta än dem hårda & tunna man köper i butik.

Jag är iallafall supernöjd och tyckte det blev jättebra.

Love ♥


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *