Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Godmorgon Lördag

Vi vaknade extra tidigt ♥

Om mamman ens somnat, jag vet inte riktigt. Natten har bestått av oändliga mängder uppvak, inte ens kisspauser utan antingen jättevaken bebis och eller har jag drömt. Jag har iaf drömt om förlossningen, och fattar ni, den var UNDERBAR och ingen mardröm. Men har drömt obehagligt om Isak. Kanske för jag är orolig över Isak, för att han ska iväg idag. Vilket inte känns alls bra när personen i fråga inte har en telefon som fungerar som den ska.

Nog om det gnabbet, jag väckte Isak. Tidigt tog jag upp han i min säng, vid 4 imorse och bara låg och kramade och gosade och pussade på honom precis som vi brukar göra när han vaknar till vid den tiden. Men sen har jag ett ord, som får han att vakna och vara glad – GOMOJJON, då flyger han upp och slänger armarna runt mig och säger ”gomojjon mamma”

Vi lyxar med frukost i sängen idag, Varm oboy, kaffe, ipad och film, en jätteglad bebis i magen och massa mys ♥Dagen till ära tänkte jag städa lägenheten under förmiddagen, sen bilen under eftermiddagen, sen mig själv under kvällen, äta något gott och bara försöka slappna av och ta tillvara på tiden med MIG. Det kommer sluta med att jag åker till något köpcenter och kikar på ståbräda istället. Låter mycket mer frestande än städa allt jag äger och har.

Livet är för kort för att ha tråkigt och för att vara mer negativ. Jag måste ändra min inställning, lite till. Jag lyckades så bra, var glad och lyckades ta allt som det kom men den jäkla oron kring allt kryper på….

79 dagar kvar till beräknad födsel.
Något jag däremot inte är orolig över!


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *