Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

godisbitar i livet

S O L S K E N

1515210_1679012445680472_157900300_n 12383443_1739942156239153_488751241_n

Vad var världen innan denna blåögda filur kom till oss ? Jo, det vart en värld utan blöjbyten, utan skrik och gnäll, utan stress och nätterna….. nätterna vart fullbordade med SÖMN! – Ja, jisses sömn, ett minne blott. Det vart en gång rent, och städat och luktade konstant gott, jag var fräsch, fin och jämt nöjd och glad. Känner mig som en försunkad crackpundare i mellanåt när man inser att man faktiskt GLÖMT bort att duscha, eller borsta tänderna…. MEN; allt detta är så underbart! – jag visste inte att man kunde ändra uppfattning om livet på detta viset. Min kropp har gett mig det finaste man i världen kan få,  ett alldeles eget barn. En bebis. MIN bebis. Min kropp har hanterat detta otroligt bra. Och jävlar, snygg börjar den också bli för hemmaträningen börjar ge resultat.

Japp, känner mig nöjd. Med mitt stökiga hem.

dock så ska jag nu, unna mig själv linser (förra gången blev inställd) och jag ska unna mig en fransförlängning och en tid i solariet. det ska jag göra för mig själv. jag ska bli snäppet bättre på att ta hand om mig själv, lika bra som jag är på att ta hand om Isak, och Thomas, och Tyson, och Bruno.

___________________________

Prio 2; HANNAH!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is