Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

GBS – FRI

Godmorgon Tisdag & Vecka 26

Idag har vi vaknat upp till ett vinterland, men vi har redan vaknat upp 5 gånger inatt. Isak har varit så orolig, så gnällig, jämrat och panikskrikit och haft krambehov. Denna oron har jag inte sett på väldigt länge så det var väntat efter pappabus igårkväll. Så mycket tankar och funderingar han hade innan han föll i sömn 1,5 timme senare än vanligt. Till råga på allt har han haft och har en väldigt gäll och skrällig hosta men kan inte sätta fingret på om det är astmarelaterat eller kruppliknande.

Vi ska på möte idag, 10.00 och efter det ska vi definitivt åka och köpa en pulka så att Isak får uppleva snökaoset innan de försvinner. Vilket de gör lika fort varje gång.

Jag fick ett väldigt skönt och befriande Mail denna morgon, jag är GBS-FRI. Jag hade GBS med Isak och det var rätt oroligt i och med jag hade värkar från 29, blev stoppad både 33 & 34, födde 38. Så jag var väldigt orolig denna gången för jag har starka Sammandragningar redan! Urinodlingen var dessutom ren, ingen infektion eller liknande som besvärar – så högst troligt är mina starka och relativt täta sammandragningar orsakade av stress.

GBS = LÄS HÄR HOS ”NIOMÅNADER”

Återkommer runt middag! Ha en underbar morgon. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is