Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

GAZENET. TV

Streaming med inriktning HBTQ

För det första, vad är HBTQ –

”HBTQ, ofta skrivet med små bokstäver hbtq, är en på svenska vedertagen akronym för homosexuella, bisexuella, trans- och queerpersoner, tidigare bara HBT” – wikipedia

Alltså, ett begrepp och en sammanslagning av ord för vilken sexuell läggning man har, och som till exempel – lesbisk så ingår man då i HBTQ.

Min åsikt om detta är superneutral, jag har verkligen ingenting att uttala mig om varken positivt eller negativt om hbtq – personer, eller dem som har annan läggning än jag. Ta mig på orden – för jag lägger ingen vikt och energi på vad andra personer dras till, attraheras av och eller gör på sin fritid. Man ska följa sitt hjärta och låta kärleken bestämma.

Men, fick äran att uttala mig om streaming tjänster, och jag använder mig själv utav NETFLIX, som är väldigt väldigt ICKE neutrala i sitt synsätt och man hittar inte många filmer där kärleken inte är mellan man och kvinna – för alla är det ingen vardag, för alla är det inte kärlek eller rent av en självklarhet att man ska känna kärlek mellan kvinna och man. För andra är det rent av jättekonstigt och dem finner då inget utbud av filmer eller serier att se på som passar deras vardag.

men då finns det ju streamingtjänsten GazeNet, som då inriktar sig på regnbågsfilm. Filmer som passar dem som ser kärleken i de homosexuella, i de transsexuella eller i de bisexuella, inte bara kärlek, utan fakta, dokumentär, och liknande för dem vars vardag inte går ut på man och kvinna….

Själv tycker jag det är superbra för dem som vill och känner för att se sådant. Superbra för alla parter, då andra streamingtjänster är väldigt ”trångsynta” på den fronten och verkar förespråka det som för dem verkar mest normalt. Det finns inget som är normalt i dagens samhälle och vi måste acceptera allt och alla oavsett ♥ Lär er älska mer och hata mindre!


Bild från Google.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is