Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Friday Night at LIDL

Absolut inte så glammigt som de låter….

Men denna lilla fis blev lite varm ikväll, lite halvfebrig, trött från 15 och lite hängig. Sådär, supergosig, sur och trotsig på samma gång så kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var med hans 38 i temp. Vi tog en liten minipromenad till apoteket tidigare, då piggnade han till, sen kom vi hem, då blev han slö igen och varmare. Men lite alvedon, så åkte vi till mormor och morfar och åt lite godis och mös sen körde vi hem, röjde undan och nu sitter vi här i soffan ihop och bara myser ♥ Vi ska natta oss om en liten stund, är superduper trött för jag trodde vi skulle få en jätteeffektiv dag idag men det hände ingenting, hormonpåslag, känslighet, trötthet, allt..

Så vi har bara tagit det lugnt. Och vi ska fortsätta ta det lugnt.

Medan Isak stannade hos morfar för att slippa affären så körde jag och mammi till LIDL, för att leta efter de där jävla träningssetet men jag fann det inte… Dock hittade jag något ännu bättre, eftersom träningskläder inte gör sig riktigt på mig just nu fast jag skulle vara supermorsan som tränade ända till förlossningen, ”ha ha ha ha” – sa mitt bäcken och kissade mig i ansiktet!

Jag fann koftan på bilderna ovan, så tantig och charmig, supersnygg till jeans och stövlar. Helt perfekt. Jag hittade även ett par yogabyxor i ljusgrått, och ett träningslinne i grått, som satt väldigt skönt om magen. Fast det är XS. Byxorna S, och ändå lite stora. Koftan S. Jag vill få plats i mina kläder åtminstone när jag inte får plats i mig själv…. ♥ Hittade dock ännu mer men känns väldigt sådär att handla massa kläder i fel storlek nu när jag ska föda om lite mer än två månader och då kommer tappa allt igen.


Godnatt, Sov gott ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is