Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Fredags feeling

Finns det ingenting som heter längre….

När jag har plockat undan alla leksaker för Isak tittar på film, så går jag ut i köket och röjer all disk… När jag kommer från köket ut i vardagsrummet är alla leksaker ute igen, det är helt okej…. men jag gör inte om det!

När jag då väljer att inte göra något, då gör Isak inte heller något…. SÅ, om jag sitter ner ALLTID – är lägenheten alltid i ordning då tro?

Nä, det får se ut som det vill när hans lilla fantasi flödar. Vi sitter just nu här, jag och min SpiderMan och går igenom alla fordon som kan synas på vägen, han är så duktig. Jag behöver inte ens säg vad det är, jag hjälper han just nu bara med uttalet så han uttalar det rätt, för GRÄVMASKIN – låter såhär ”gräving” men vi tränar, och övning ger färdighet.

Jag vill så gärna svara på alla era kommentarer, ska försöka svara i ett inlägg lite sådär, men de mesta är hur folk verkar ömka mig och tycka synd om mig för min situation. De är rätt jobbigt, för jag får ihop min vardag ändå, jag är jätteglad ni är här och finns och visar er! FRAMFÖRALLT visar er!! Ja, jag får också ont i magen av tanken på att lämna iväg mitt barn till någon jag inte längre känner – MEN, grejen är den att som separerade, icke sammanboende, så nej… finns ingen lag eller rekommendation i världen som säger jag ska lämna iväg lillebror – pappa får träffa lillebror här i hemmiljö, och jag har pratat med familjerätten och han har umgänge med barnet här de första året för att knyta an. Går de bättre än förväntat kan dem åka iväg. MEN inga övernattningar eller liknande förrän lillebror känner sin pappa. JAG ska känna personen jag lämnar iväg MITT barn till. Precis som Isak, Isak är 2,5 och kan fortfarande inte sova över hos pappa för umgänget är för sporadiskt. Jätteviktigt med korta, täta, lugna besök för ett barn ska vänja in sig… BARNETS VILLKOR – ingen annans. OM det ens visas intresse dvs. Det vet vi ju aldrig. Det är många faktorer som spelar in.

Nu ska jag ta och fixa nån maskin tvätt sen ska jag hoppa in i duschen och göra oss färdiga för en liten LIDL tur idag, vi ska se om vi hittar dem omtalade träningsseten!! JAG SKA HA!! Så om vi kör land och rike runt……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is